Gladsaxe Skytteforening

Stævne resultat

Køb dit træ hos:

krydsfiner1

Login Form




Gladsaxe Skytteforening, Alle rettigheder forbeholdes / Copyright 2011 Gladsaxe skytteforening
Baneleje - Mange Muligheder ! PDF Udskriv Email
Skrevet af Jesper   
Søndag, 12. juni 2011 15:06

Hvis I er en gruppe, der kunne tænke jer at at prøve lidt ud over det sædvanlige, er der mulighed for at leje vores 15m baner til jeres arrangement f.eks.:

  • Polterabend
  • Personale-arrangementer
  • Fødselsdagsfest - også for børn !
  • Udfordre en anden afdeling i firmaet, jeres kunder, eller konkurrenter?

I skydning kan alle konkurrere på lige fod uanset alder, køn og fysik, - og så er det noget helt andet at skyde med præcisionsvåben hos os, end det du måske kender fra Bakken eller Tivoli.

Alle kan deltage uden forkundskab om skydning - al nødvendig instruktion får I af instruktøren på banen, og der kræves intet særligt udstyr eller påklædning for at skyde på banen.
For skydning gælder samme regler for alkoholindtagelse som ved bilkørsel.
Al indtægt går til klubbens arbejde.

Priser

Det koster 1.000,00 kr. for åbning af banen og hjælp af instruktører, som også sikrer at alle sikkerhedsbestemmelser bliver overholdt. Dette beløb betales forud på Reg: 4065 kto: 9213732.


Skydningen koster 50,- kr. pr. serie, både for gevær og pistol. 6 personer kan skyde samtidig på banen. Det tager ca. 30 min. for en riffelserie og 45 min. for en pistolserie. Der må for hele gruppen påregnes ca. 10-30 min til gennemgang af sikkerhed og baneinstruktion.

Bemærk: Vi kan bestille flotte præmier hjem, til f.eks. bedste skytte på holdet, pris ca. 150 kr. inkl. gravering.

Der kan også købes drikkevarer m.m..

Tryk her og resever banen i god tid så vi har lidt tid til at klargøre jeres ønsker samt booke instruktører til jeres arrangement.

Vi glæder os til at se jer !


Bemærk:
Ved leje af klubben skal bestiller fremsende deltagerliste (fornavn,efternavn,adresse,postnummer,by) forud for arrangementet via e-mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. . Såfremt der i forbindelse med arrangementet ønskes præmier eller anden service bestilt betales dette ligeledes forud.


Ved udeblivelse fra, eller afbestilling af arrangementet, refunderes forudbetalingen IKKE.

Senest opdateret: Torsdag, 08. februar 2018 08:46